Badrumsrenovering i Täby

juni 14, 2018 0 av admin

Att renovera badrummet kan göra underverk för huset eller lägenheten. Om du tänker efter så är detta ett av dem rum du spenderar mycket tid i så varför inte förvandla det till boendets mest inbjudande rum? När du vill renovera badrum eller en mindre toalett finns det en del saker att tänka på. Först och främst ska du bestämma om badrummet ska genomgå en totalrenovering eller endast en upprustning av golv, tak eller dusch- och badutrymme. Oavsett vad du än bestämmer dig för är det rekommenderat att du vänder dig till ett proffs som kan komma med råd och tips, samt hjälpa till med renoveringen.

ROT när man renoverar badrum

Att renovera i hemmet kan kosta en hel del men det är också en investering för framtiden. Om du har ett badrum som är i dåligt skick kan det rent av vara ett måste för att undvika fukt- och mögelskador. Det sistnämnda kan innebära dyra utlägg som hade gått att undkomma om du renoverat i tid. I Sverige har vi möjlighet att göra skatteavdrag vid badrumsrenovering i Täby eller på annan plats i landet. ROT-avdraget innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden för renovationen. Med andra ord kan du spara en rejäl slant på att anlita en duktig firma som gör jobbet åt dig. Samtidigt försäkrar du dig om att arbetet blir ordentligt utfört.

Nyttja ROT när man renoverar badrum

Det finns ett par riktlinjer och bestämmelser för dig som tänkt nyttja ROT-avdrag. Du ska stå som ägare till den bostad du tänkt renovera och du ska också betala skatt i Sverige. För att avdraget ska komma med i deklarationen för nästkommande år ska arbetskostnaderna för renoveringen vara betalda före årsskiftet.

Renovera badrum Täby – fundera på det här

Fundera på vilken typ av renovering du har tänkt dig. Det är viktigt att ha rätt fuktspärr som är anpassat till ditt badrum. Vill du byta ut golv och väggar finns det en uppsjö av olika material och färgval. Stressa inte ditt val utan välj med omsorg. Ta hjälp av proffs när det kommer till rådgivning och renovering så blir du garanterat riktigt nöjd med ditt nya badrum.