Barebells mitt självklara val

maj 10, 2019 0 av admin

Efter min träng så vill jag ofta ha något gott att äta och då mina muskler behöver ny energi så är en proteinbar från Barbell mitt självklara val. Sedan 2016 när de lanserade sin första produkt har jag varit såld. Jag har provat många olika sorters barer innan men blivit väldigt besviken då deras produkter inte håller vad de lovar. Barebells lovar att de aldrig kompromissar med smaken och det håller jag verkligen med om. Jag älskar verkligen deras produkter som de är men ibland vill jag ha variation så då går jag in på deras hemsida och läser deras recept frånproteinbröd till utsökta desserter.

Mina Barebells favoriter

Har du aldrig smakat något från Barebells har du en magisk värld som väntar på dig. Det är fantastiskt att det finns produkter av Barebells i alla former och smaker för varje tillfälle.

När jag är sugen på en smakupplevelse över det vanliga så väljer jag ofta en Barebells protein core bar med en utsida av chokladkrisp med en insida av krämigt protein utan tillsatt socker. När jag kommer till den krämiga insidan uppstår ren och skär magi. Är jag ute efter en enklare bar är det någon av de åtta Barebells protein bars som dessutom hjälper mig att komma närmare mitt sommarmål att få magrutor. När helgen kommer så vill man ju gärna ha något gott att unna sig med. Och då blir det en Barebells protein ice cream på pinne eller Barebells protein ice cream tubs i en glassbägare som gäller. Jag tycker att alla smaker som de erbjuder på pinnar Caramel Cashew, Hasselnöt och Nougat och Saltig jordnöt alltså alla deras smaker är oemotståndligt goda. De har idag sex olika smaker på sina glassbägare och när jag vill festa till det extra så toppar jag dessutom med deras magiska såserchoklad- och karamell eller hasselnöt och choklad. När jag vill unna mig extra så kan jag till och med lägga på deras hasselnötskräm. I min handväska har jag alltid med mig en Barebells protein crispies med smak av jordgubbe och vitchoklad eller bara choklad. Ibland blir mina dagar inte som jag har tänkt mig och hinner varken med frukost eller lunch då är deras sju laktosfria Barebells milkshakes perfekta att dricka i farten.

Barebells finns alltid nära mig

När jag är ute på språng hittar jag alltid Barebells på de flesta platser som caféer, gym, servicehandel, dagligvaruhandeln samt i flera onlinebutiker. Skulle de inte finnas på just din ort så kontakta dom gärna så kommer de att göra sitt bästa för att komma till dig. Glöm inte och följ dem på sociala medier som Facebook, Instagram och YouTube samt deras egen hemsida där de lanserar nya produkter och andra nyheter.